ePește l@ Brăila

ePește l@ Brăila


ePește la Brăila este aplicația mobilă dedicată pasionaților de pescuit sportiv din județul Brăila. Informațiile din aplicație se adresează atât localnicilor, cât și turiștilor regiunii.

Aplicația oferă informații utile legate de speciile de pești, flora și fauna regiunii și rezervațiile naturale. Amatorii pescuitului pot afla detalii despre bălțile de pescuit și legislația în vigoare, posibilități de transport în teritoriu, dar și despre magazinele de specialitate cu specific pescăresc. Oaspețiilor le este dedicată secțiunea „Turist în Brăila” în cadrul căreia vor găsi structuri de cazare, restaurante, agenții, ghizi de turism și alți operatori în turism.

ePește la Brăila App actualizează permanent noutățile legate de activitățile pescărești și oferă lista evenimentelor de profil pescăresc. Platforma conține lista instituțiilor implicate în activitățile pescărești și de promovare a regiunii. Harta „în apropierea ta” vă ghidează prin pin-uri către toate obiectivele Zonei Pescărești din Brăila, oferind și posibilitatea de filtrare în funcție de categoriile de interes.

Aplicația mobilă ePește la Brăila App a fost creată din inițiativa Asociația "Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă" Brăila în cadrul proiectului Proiectului “ePește l@ Brăila”.

Localizare

Alte sugestii

Autentificarea în aplicația "ePește l@ Brăila"
Cupa "Ciuca Petre" - editia I
FLAG Braila
Anunț privind prelungirea Apelului pe Măsura II.11 Măsuri de Sănătate Publică
Perioada de prohibitie 2021