Forumul Youth4Ocean lansează un nou apel pentru propuneri de proiecte

Forumul Youth4Ocean lansează un nou apel pentru propuneri de proiecte


Un nou apel pentru propuneri de proiecte!

Forumul Youth4Ocean lansează un nou apel pentru propuneri de proiecte, menit să promoveze ideile tinerilor factori de schimbare! În toată Europa, se caută tineri care au dezvoltat sau ar doresc să dezvolte un proiect pentru a proteja Dunărea și Marea Neagră și care sunt dornici să devină „Young Ocean Advocates”.

Ai între 16 și 30 de ani? Locuiesti într-o țară de-a lungul fluviului Dunărea și esti profund îngrijorat de starea acesteia și de impactul schimbărilor climatice și al activităților umane asupra comunităților locale de la sursă până la Marea Neagră?

Te-ai gandit la un proiect pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la apa dulce și biodiversitatea marine, sau pentru a restabili ecosistemele acvatice, sau un plan de afaceri inovator pentru a utiliza apa dulce sau resursele marine într-un mod durabil și pentru a atenua impactul schimbărilor climatice asupra comunităților locale?

Poate vrei sa organizezi activități de alfabetizare oceanică cu copii, alți tineri sau o comunitate locală sau ceva complet diferit despre care crezi că are potențialul de a schimba lucrurile în acest domeniu?

Atunci esti persoana potrivita!

Data limită de depunere: 28 februarie 2022.

Mai multe detalii regasiti AICI.

Alte sugestii

Undă verde pentru implementarea Programului pentru Acvacultură și Pescuit 2021-2027
Calendar solunar ☀️🎣
EU Mission: Restore our Ocean and Waters
Piața de pește din UE
Stadiul implementarii POPAM 2014-2020